Thursday, May 28, 2009

destinat exclusiv microbistilor

E final de campionat.Infirmand orice calcule, butoane si manevre Urziceniul este pe primul loc cu 2 etape inainte de final.Totusi cele mai multe sanse la campionat le are dinamo.De ce zic asta?
1. pt ca TAS-ul a intarziat, nejustificat, cu inca o saptamana decizia de a da sau nu inapoi cele 6 puncte Timisoarei prin care ar putea deveni campioana, Timisoara tragand in continuare sperante desarte la titlu
2. oficialii TAS n-au motivat in niciun fel decizia de amanare a verdictului, motivatie care sigur nu e straina celor 2 trepadusi dinamovisti din conducerea federatiei (a se citit Lupescu si Prunea oamenii care au facut legatura intre FRF si TAS)
3. Ultimul termen de judecare a fost stabilit pt data de azi, 28 mai 2009 dar din motive obscure a fost amanat pana pe 6 iunie.Pana atunci Timisoara va fi disputat meciul cu Urziceniul.
4. Sepp Blatter si Michele Platini sunt tovarasi buni cu Mircea Sandu (stim cu totii ca Sandu a sprijinit alegerea celor doi in functia de presedinte a UEFA respectiv FIFA)
5. Pastila aruncata de jiji e doar praf in ochii ialomitenilor care nu au niciun motiv sa faca o fuziune si sa piarda milioanele de euro din calificarea in grupe
6. Mi-e greu sa cred ca au mai existat decizii ale TAS care sa contravina deciziilor luate de comisiile FIFA si UEFA.
Concluzia ar fi ca Lupescu si Prunea au pus bete-n roate Timisoarei de la inceputul campionatului, cand, se parea ca banatenii au cel mai bun lot si erau favoriti la titlu). Au profitat si a 2 a oara de treaba cu depunctarea ca s-o ajute pe dinamo, Timisoara fiind fortata sa joace corect cu Urziceniul in speranta ca vor primi punctele.Binenteles ca Timisoara nu va primi punctele, va juca corect cu Urziceniul si va facilita schimbarea liderului cu 1 etapa inainte de final.Cei 2 maimutoi s-au plans sefuletului lor ca nu le-a iesit combinatia (cand Unirea a batut-o pe dinamo), care sefulet a tras niste sfori prin intermediul tovarasilor lui presedinti.
PS Nu mai haliti porcariile lui jiji, iancu, mircica, borcica, lupica sau militica...Unirea campioana, "muie dinamo" si clasicul "La puscarie!!/Mitica la puscarie!!"

No comments:

Post a Comment