Monday, August 25, 2014

....in functie de zodie(iar)

Pentru ca v-am promis...m-am dus azi inapoi pe eva.ro. Ca sa vad ce tampenii mai scriu gospodinele cu bataturi in cerul gurii. Azi, la categoria "cea mai mare ineptie...in functie de zodie" sunt nominalizate:
- "Ce te poate aduce în pragul depresiei, în funcţie de zodia ta"
- "Cum să-ţi recapeţi încrederea în tine, în funcţie de zodia ta"
- "Ce trebuie să schimbi la el ca să fii fericită, în funcţie de zodia lui"
- "Ce fantezii sexuale are, în funcţie de zodia lui"
- "Cât de violent poate să devină într-o relaţie, în funcţie de zodia lui"
Finalista a fost "Cum să-ţi recapeţi încrederea în tine, în funcţie de zodia ta" - pt minunatul sfat care li se da nativelor din leu "Repetă-ţi zi de zi câte o calitate şi renunţă să îţi vezi doar defectele. Mai mult decât atât, pune în practică tot mai des postura de şef şi dă comenzi celor din jur."
iar castigatoarea (fara drept de apel) "Ce trebuie să schimbi la el ca să fii fericită, în funcţie de zodia lui" pt minunatul sfat "Învaţă-l minte aplicând psihologia inversă, cu siguranţă nu îi va conveni. Flirtează cu alţi bărbaţi atunci când eşti cu el, sau fă-o de faţă cu prietenii lui." Asta ca sa vezi cat de violent poate sa devina intr-o relatie. In functie de zodie binenteles.

Pe langa treburile cu zodiile am mai gasit si "reinventam gaura din macaroana.." cu sfaturile din articolul "Cum să scapi de părul nedorit de pe faţă" unde:
-sfatul 3 e despre crema depilatoare
-sfatul 4 e ceara sau benzile de ceara
si ultimul sfat(5) e laserul/electroliza. Na-ti-o p-asta! Este ca nu v-ar fi trecut prin cap asa ceva?
M-am gandit eu si la sfatul 6 in cazul ca stufarisul este prea obraznic: Gilette cu pro glide si lame de titan. Pt barbatul din tine!

Categoria "cititoarele noastre sunt mentally challenged" avem articolul "7 semne că urmează să te părăsească" unde semnele 3 si 7 lea sunt tha shit:
3 "Îşi schimbă statusul de relaţie de pe Facebook"
si 7 "Lasă semne clare că vrea să te părăsească". How fucked up is that?!? Adica tu ma suspectezi ca vreau sa-ti dau viteza si te apuci sa cauti semne ca vreau asta. Daca le gasesti, le analizezi daca-s clare sau nu!Si daca-s clare e clar: ma suspectezi ca vreau sa-ti dau viraj. Fuck, ce teorie!! Ii da muie si lu' Einstein!
Si, pt ca tot veni vorba, trebuie sa salutam si cele cateva sfaturi de la "Cum să faci sex oral ca o profesionistă". Nu in functie de zodie sau alte tampenii. Ca profesionistele!

1 comment: