Tuesday, January 17, 2012

Mi-ati furat protestul - va declar nuli


2007 - pt un brad de fier, v-ati imbulzit, pe strada, cu sutele de mii
2012 - ati stat ca pizdele, in casa, pentr-o idee si-un viitor mai bun pt copii



Da, mi-ati furat protestul. Mi l-ati furat prin absenta. Nemotivata! Am fost ieri in piata. Am sperat ca o voi gasi plina sau ca se va umple. Ce credeti? N-a fost nici pe departe. Dar sa va spun cine a fost:
- o gramada de cocalari veniti in speranta ca se vor mai vandaliza magazine (si aici ma refer la zona dinspre Romana, pe dreapta, unde sunt preponderent magazine de bijuterii)
- pensionari isterici care luati la intrebari nu stiau ce vor
- multi, f multi militieni sub acoperire (in civil)
- ultrasii de cu o zi inainte croiti din nou pe dat caramizi in capul jandarmilor
- si-n cele din urma cetatenii pasnici. Pasnici si turnatori. Si sa vedeti de ce: grupul meu de prieteni se afla langa alt grup (ca varsta un 25-30) si langa 2 femei 45-50.
Unul, din celalalt grup, se lauda c-a scapat, c-o seara inainte, de bastoanele jandarmilor dar ca prietenul lui nu reusise. Si-au venit in piata sa-si plateasca politele de cu o seara inainte. Ce credeti ca a facut una dintre femeile pasnice? S-a dus glont spre primul jandarm caruia i-a povestit cele auzite. Urmarea? Tipul care a vrut sa-si plateasca politele (si sa-si razbune oarecum prietenul) a fost saltat si dus la duba spre stupefactia tuturor celor din jur.
Reproduc mai jos dialogul unuia dintre "animalele care arunca cu pietre din caldaram" si femeia pasnica:
"Dna, de ce ati facut asta? Aveti idee cata bataie o sa ia prietenul nostru? Uitati-va la mine ce-am primit ieri in duba jandarmeriei(si incepe sa se dezbrace incepand sa arate vanataile)"
Asa ca, pt toate cele vazute aseara in piata, pt faptul ca ati ratat singurul protest spontan de la Piata Universitatii '90 incoace, pt ca maine va fi politizat de USL si veti dansa iar pinguinu' pe 2l de ulei si 1 kg de faina, pt ca ati dat navala in 2007 sa vedeti un kitch din fier vechi reprezentand orice numai spiritul Craciunului nu, pt ca Timisoara a scos 5.000 de oameni la o populatie de 10 ori mai mica decat a Bucurestiului, pt ca Bucurestiul a adunat maxim 2000 de protestatari si, nu in ultimul rand, pt ca sunteti o natie de turnatori cronici va urez sa mai traiti bine inca 50 de ani cu alternanta la guvernare - cand bunicuta stalinista cand baselu'. Ma dezic de voi. Nu simt ca mai sunteti ai mei. Muie voua si familiilor voastre! Sunteti o tara de pizde si va meritati soarta!

PS Oricare dintre acei huligani, cei care dau cu pietre, au mai mult spirit civic in ei decat are o piata intreaga care danseaza pinguinu' pe galeti electorale. Va urez sa muriti incet, de foame, stimati concetateni.

1 comment:

  1. bai obraznicule , vezi ca mie mi-a cazut lumina in casa cand au pornit bradul si am pierdut downloadu` la frumusete de pornache.Mie imi place s-o frec acasa nu in public si n-am fost oricum la bradu Mileniului.
    1 la mana : nu am copii .
    2.la mana : nu sunt responsabil pentru viitorul a milioane de imbecili .
    3, la mana : asta nu e revolutie. nu au nici un fel de plan de reforme si restructurari . Este o gloata de imbecili , formata din elemente ce le-as putea denumi cu ingaduinta subspecimene .
    4. Nu au un lider nu au nimic , ei vor sa il dea jos pe Basescu si maine sa se imbete.
    Basescu e un cacat corupt cu tot partidul lui de limbisti infecti . Dar cand ma uit la Antobelescu si la Ponta mi se strange stomacul . Vrei sa aduci in loc pe cine plm ?
    PE mihaitza the great traitor ? Da-i in plm , lasa-i in piata sa moara de frig . Isi merita soarta.

    ReplyDelete