Wednesday, December 15, 2010

Above the law - the smuggling donkey

Pt ca anteriorul articol mi se pare cea mai slaba prestatie in calitate de blogger am decis sa insist asupra subiectului cu stirile din presa. In apararea mea pot emite urmatoarea cugetare: la asa presa (romaneasca) asa articol. Asa ca am decis sa ma inspir din presa straina, anume aia bulgareasca. De ce din aia bulgareasca? Pentru ca ne-au scazut standardele in asa hal ca am ajuns sa ne comparam tot timpul cu bulgarii la orice chestie. Si partea trista e ca bulgarii incep sa ne bata la multe capitole. Anyway azi vom vorbi despre contrabanda. Aia de tigari. Nu aia din Moldova spre Romania ci din Macedonia spre Bulgaria. De ce? Pentru ca si bulgarii au moldovenii lor in materie de contrabanda. Acum c-or fi bulgarii mai graniceri de felul lor(decat romanii) sau ca contrabandistii lor nu-s asa moldoveni ca ai nostri, asta ramane de vazut. Cert e ca baietii cu capul gros si ceafa mare(sau invers) au reusit sa prinda un transport de tigari. Si actiunea incununata de succes graniceresc a fost mediatizata in presa lor. Singura treaba nasoala e ca n-au reusit sa prinda niciun contrabandist, in urma actiunii derulate reusind doar sa confiste marfa. Va intrebati probabil din ce cauza? Nu, n-ati ghicit. Smuglerrii macedoneni n-au alergat mai tare decat granicerii castravetzosi. Pur si simplu metoda lor de trecere a granitei e mai evoluata decat metoda moldoveneasca. Pt metoda macedoneana ai nevoie de un magar rezident in Bulgaria care stie drumul spre casa. Il treci regulamentar granita in Macedonia, il incarci cu cate tigari poate cara si-i dai drumu', asteptandu-l sa se intoarca acasa. Vigilenta crescuta a vecinilor din sud a dejucat insa planul diabolic pus la cale de reteaua de contrabandisti macedoneni. Tot din presa aflam ca magarul, desi originar din Bulgaria, fusese potcovit in Macedonia. Concluzia asta cu potcovitul peste granita a fost trasa de horse-shoe-expertul din cadrul gheretei de control a punctului vamal Evzoni. Probabil ca la ei(bulgari) taxa de prima potcovire a magarului este mai mare decat la macedoneni pe motiv ca respectivul magar poate circula in toata zona UE odata potcovit intr-o tara membra. Sau, poate ca au potcovit magarul cu potcoave macedonene ca sa induca in eroare organul de control. Care organ de control e vigilent pe motiv ca mananca mai multi castraveti decat mamaliga. Mai jos aveti doua poze cu urecheatul surprins de vamesii bulgari. Priviti-l ce moaca de bandit are.
Photobucket

Photobucket

7 comments:

  1. :)) Ce misto e magarul!
    Si cati ani face?

    ReplyDelete
  2. 1 Commentul tau e dovada ca femeile se dau in vant dupa "bad-boys".
    2 Cati ani de puscarie? Fara numar fara numar

    ReplyDelete
  3. Probabil ca inainte de puscarie, militienii bulgari il interogheaza. Cu metode tipic militienesti "spune ma tot ca bestiile astea te omoara." (replica dintr-un film de-a lu' Sergiu)

    ReplyDelete
  4. Iar commentul tau da dovada ca barbatii inteleg doar ce le place lor (nu ca nu ai fi inteles totusi bine de data asta) :P

    Un barbat conducea pe o sosea din SUA. Masina cool, vantul prin par. Din sens opus o alta masina, blonda la volan, vantul si prin parul ei. Ajungand in dreptul lui, striga: "PIG!"
    El, nevrand sa isi strice ziua cu o blondina necioplita, conduce relaxat pana la urmatoarea curba cand se loveste de un porc si moare.
    Morala: Daca barbatii ar asculta ce le spun femeile...

    Ca sa ma scot din situatia de mai sus:
    Cati anisori implineste magarusul? :D Vezi? Nu ma mai dau in vant dupa bad donkey :P

    ReplyDelete
  5. tare de tot :))
    bv domnu' mihai...mi-ai inveselit ziua :)

    ReplyDelete
  6. :)))))) bine beznaaaaaa :)))))))))))

    ReplyDelete